Servicii              Restaurant Benny crede cu tarie ca fiecare eveniment trebuie sa fie unul de succes si de neuitat. In spiritul acestor valori, profesionistii nostri sunt pregatiti sa va ofere informatii precise si detaliate in legatura cu multitudinea de servicii oferite, totul pentru a crea evenimentul pe care l-ai visat.

Restaurant Benny

Nunti              Este unul dintre cele mai importante momente din viata ta. Iti doresti ca totul sa fie perfect, de la decoratiuni pana la muzica. Suntem langa tine pentru ca vrem sa fim parte din bucuriile tale si sa-ti oferim la Restaurant Benny o zi stralucitoare.

Restaurant Benny

Botezuri

  Orice parinte isi doreste sa daruiasca copilului sau tot ce este mai bun si mai special.In acesta zi in care copilul vostru va intra in lumea crestina, veti dori sa-i daruiti cel mai frumos botez si sa petreceti alaturi de cei dragi o zi minunata.


Restaurant Benny

Evenimente mondene

                Petrecerile de majorat sunt specializarea noastra. Vreti sa organizati o petrecere de neuitat pentru copilul sau nepotul dumneavoastra care tocmai a implinit 18 ani ? Ceva despre care cei sarbatoriti sa isi aduca aminte ! Restaurant Benny dispune de personalul precum si de locul potrivit pentru astfel de evenimente.

Conferinte

              Fie ca trebuie sa organizezi o conferinta de vanzari, fie o conferinta de presa sau pur si simplu ai de facut o comunicare importanta, Restaurant Benny este un centru de evenimente care iti ofera un spatiu generos si toate elementele ce iti sunt necesare.

Servicii aditionale

              Petrecerile de spargerea grupei sau a clasei (banchet) sunt specializarea noastra. Vreti sa organizati o petrecere de neuitat la terminarea scolii generale, a liceului sau facultatii ? Noi stim sa facem asta cu profesionalism si intotdeauna am depus, si vom depune, intregul nostru efort pentru ca petrecerile sa fie reusite si frumoase.